Videótár

Összes videó - Az én Montenuovom... - Bálok - Egészség - Egyéb - Fesztiválok - Hagyományőrzés - HIT-VALLÁS - Koncertek - Napjaink a Közéleti Magazin - Sport - Sulisok(k)


Dante inspirált alkotások születtek

Dante által inspirált alkotások születtek az elmúlt időszakban, Jávorka Csaba kortárs festőművész újpetrei műhelyében. Az egykori iskolaigazgató betekintést nyújt számunkra az alkotás folyamatába.

További videók - Összes videó

Kézműves díszek és ajándékok húsvétra

Kategória: Hagyományőrzés

A Magonc tanoda jóvoltából, hangulatos húsvét előtti alkotóműhely kerekedett a bólyi ifjúsági házban. A gyerekek szép számmal eljöttek, hogy saját maguk készítsenek díszeket, ajándéktárgyakat az ünnepre.

Tojáskutat díszítettek a bólyiak

Kategória: Hagyományőrzés

Németországban régi szép hagyomány a húsvéti tojáskút díszítés. Ezt adaptálták a bólyiak is, mégpedig a helyi német önkormányzat jóvoltából. A végeredmény magáért beszél.

Ki-Mit-Tud-ra készülnek a Szederkényi Nyugdíjas Színjátszó Kör tagjai

Kategória: Hagyományőrzés

Főpróba címmel tartottak premier előadást a szedekényi nyugdíjas színjátszók. A több műsorszámot magába foglaló csokor, lenyűgözte a hazai közönséget. Remélhetően a közelgő Ki-Mit-Tud-on is sikert aratnak a Nyuszik, egyelőre mindenki optimista.

Ünnepeltek a postagalambászok

Kategória: Hagyományőrzés

Díjazták térségünk legeredményesebb postagalambászait. Oklevelek, serlegek kerültek nagy mennyiségben kiosztásra. Mindez a tavalyi eredmények alapján


Elérhetőségeink

Cím

7754 Bóly, Ady E. u. 9.

Telefon

+36 69/368-162