PDF Számla igénylése

PDF számla igénylése

Számlázás gyorsan, egyszerűen, veszély nélkül: PDF számla

A kijárási korlátozások és járványügyi elővigyázatosság miatt a Sághy-Sat. Kft. azt ajánlja, hogy kérjenek tőlünk PDF-SZÁMLÁT papír számla helyett.

A Sághy-Sat. Kft. a lehető legjobb tudása szerint igyekszik megtenni a szükséges óvintézkedéseket a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Korlátozott irodai kapacitásaink miatt azonban minden igyekvésünk ellenére a papír alapon kiküldött számlák esetében a postai átfutás lassulása tapasztalható. Értelemszerűen sajnos nem látunk bele, hogy a Magyar Posta a kézbesítési folyamat során milyen óvintézkedéseket tesz a vírus terjesztésének megakadályozása érdekében. A postai úton kiküldött számlák és dokumentumok esetében tehát nem tudjuk garantálni 100%-ig, hogy a postai levélküldemény a megszokott időn belül érkezzen meg és biztosan vírusmentes legyen.

A garantált vírusmentességet és a megszokott számlázási gyorsaságot egyetlen módon tudjuk biztosítani: ha PDF-SZÁMLÁT küldünk Önöknek! Az PDF-SZÁMLA egyenértékű a papír alapú számlával, azonnal tudjuk továbbítani, és természetesen szóba se jöhet fertőzésveszély a kézbesítésnél!

2020. év áprilisban tájékoztattuk tisztelt ügyfeleinket, hogy képesek vagyunk PDF-SZÁMLA kiállítására és küldésére. Ezt a kényelmi szolgáltatásunkat nagyon sok ügyfelünk igényelte már, és még mindig vannak, akik nem váltottak át. Nekik ajánljuk, őket kérjük, hogy mindannyiunk érdekében igényeljenek inkább PDF-SZÁMLÁT a Sághy-Sat. Kft-től.

A PDF-SZÁMLA kibocsátásához ügyfeleink regisztrálnia kell az e-mail-címüket a regisztráló űrlapon, amit az alábbi (zöld) gomb megnyomásával érhet el.

Az e-mail-címük regisztrálásával ügyfeleink hozzájárulnak, hogy az általunk kiállított számlákat elektronikus formában PDF-ben kapjanak meg, melyet otthonukban, irodájukban tudnak kinyomtatni. Számláink aláírás és pecsét nélkül is érvényesek.

Kinyomtatás után Önök ugyanúgy mint eddig, be tudják fizetni a számláinkat mint eddig tették (kivételt képeznek a postai sárgacsekkes számláink).

Megjegyzés: amennyiben lehetséges, ne regisztráljanak freemail.hu, citromail.hu e-mail-címmel, mert az esetek többségében nem garantált, hogy a kiküldött e-mailünk meg fog érkezni. Használjanak inkább pl. gmail.com-os címet.

Ha kérdésük merülne fel a PDF-SZÁMLÁVAL kapcsolatban, keressék bizalommal ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Sághy-Sat Kft.
Telefon: 69/368-162, 69/696-696, 72/696-696, 79/696-696
Email: info@saghysat.hu

Elérhetőségeink

Sághy-Sat Kft.
7754 Bóly, Ady E. u. 9.

Tel.: +36 69/696-696
Email: info@saghysat.hu
Web: www.saghysat.hu